Tokat'ta bomba paniği

Tokat'ta bomba paniği

Tokat'ta, vatandaşların kaldırımda şüpheli bir cisim fark etmesi sonucu yapılan ihbar üzerine, polis ve bomba imha uzmanları olay yerine sevk edildi. Kaldırımda bulunan cismin el bombası olabileceği düşünüldü ve bölge güvenli bir şekilde kapatıldı. Ancak yapılan inceleme sonucu, cismin aslında konfeti patlatma düzeneği olduğu belirlendi.

Tokat Yeşilırmak Mahallesi'nde kaldırımda şüpheli bir cisim fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112'ye ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, bölgeyi güvenlik şeridiyle kapattı.

bb.jpg

Bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek şüpheli cismi inceledikten sonra fünye yerleştirdi ve patlattı. Yapılan inceleme sonucu ise şüpheli cismin aslında konfeti patlatma düzeneği olduğu ortaya çıktı. Olay, Orkide Sokak'ta saat 12.00 sularında gerçekleşti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN