Trabzon'da dehşete düşüren olay! Engelli kızını öldürüp intihar etti

Trabzon'da dehşete düşüren olay! Engelli kızını öldürüp intihar etti

Trabzon'da 80 yaşındaki Yaşar Aytekin, 52 yaşındaki engelli kızı Gülgün Aytekin'i katledip intihar etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Toklu Mahallesi’nde meydana gelen olayda Yaşar Aytekin (80) ve engelli kızı Gülgün Aytekin’e (52) ulaşamayan yakınları çilingirle eve girdi. Eve giren yakınları Yaşar Aytekin ve kızını kanlar içerisinde görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

8408117.jpg

Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede baba ve kızının hayatını kaybettiği belirlenirken, polis ekipleri tarafından yapılan incelemede Yaşar Aytekin’in tabancayla kızını öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiğini tespit etti.

8408115.jpg

Savcının incelemesinin ardından baba ve kızının cenazeleri otopsi işlemleri için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN