Trabzon'da feci kaza: 80 yaşındaki adam tünele tersten girince...

Trabzon'da feci kaza: 80 yaşındaki adam tünele tersten girince...

Trabzon'da meydana gelen trafik kazasında, ters yönde ilerleyen bir araç, tünel içerisinde bulunan bir iş makinesine çarptı. Kazada aracın sürücüsü olan 80 yaşındaki Mehmet Zeki Birinci hayatını kaybetti.

Trabzon Dernekpazarı-Of Kara Yolu'nda bugün saat 15.00 sıralarında bir trafik kazası meydana geldi. Araç içerisinde sıkışan sürücünün hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan kaza, bölgedeki acil ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

8866470.jpg

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayda, Mehmet Zeki Birinci idaresindeki 61 FK 497 plakalı hafif ticari aracın tünele ters yönden girmesi sonucu bir iş makinesine çarptığı belirlendi. Diğer sürücülerin durumu hemen bildirmesi üzerine, bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

8866471.jpg

Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrolde, araçta sıkışan sürücü Mehmet Zeki Birinci'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. Bunun üzerine, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri harekete geçerek, Mehmet Zeki Birinci'nin cenazesini araçtan çıkardı.

8866473.jpgMehmet Zeki Birinci

Kazanın ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri, detaylı bir inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN