Trabzon'da inşaat iskelesi çöktü: İşçiler tünelde mahsur kaldı

Trabzon'da inşaat iskelesi çöktü: İşçiler tünelde mahsur kaldı

Trabzon'da tünel inşaatında iskelenin çökmesi nedeniyle işçiler mahsur kaldı. Yapılan çalışmaların ardından çöken iskelenin altında kalan işçilerden biri yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırılırken, diğer işçilerin durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Kanuni Bulvarı kapsamında yürütülen tünel inşaatı sırasında meydana gelen iskele çökmesi sonucu bir işçi yaralandı.

Saat 14.20 sıralarında Deliklitaş mevkiindeki Hurdacılar Sitesi karşısında bulunan tünel inşaatında meydana gelen olayda henüz bilinmeyen bir nedenle iskele çöktü. Çökme esnasında iskelede çalışan 10 işçi büyük korku ve panik yaşadı.

44fh4h.jpg

Tünelin 1 kilometre içinde meydana gelen olay sonrası, 112 Acil Merkezi'ne birçok işçinin tünel içinde çöken iskelenin altında kaldığı yönünde ihbar yapıldı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Yapılan çalışmalar sonucunda, çöken iskelenin altında kalan işçilerden biri yaralı olarak kurtarıldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. Diğer işçilerin ise durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN