Trabzon'da vicdanları kanatan görüntü: Yavru kediyi ezerek öldürdü sonra otların arasına fırlattı

Trabzon’da kimliği belirsiz bir kişi, yavru kediyi ayağıyla ezerek öldürdü. Öldürdüğü kediyi defalarca tekmeleyen saldırgan, öldürdüğü kediyi otların arasına fırlattı. Vicdanları kanatan anlar çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Trabzon’da bir kişi ezerek öldürdüğü yavru kediyi, defalarca tekmeleyip fırlattı. Olay, dün akşam saatlerinde Of ilçesine bağlı İrfanlı Mahallesi’ndeki Kalyon mevkisinde yaşandı.

Trabzon’da vahşet: Yavru kediyi ezerek öldürdü, defalarca tekmeleyip fırlattı - 5

Kimliği belirlenemeyen bir kişi, sokakta elektrik trafosunun bulunduğu çimenlik alandaki yavru kediye birçok kez tekme attı. Saldırgan ayağıyla da ezdiği kediyi öldürdü. Bir süre çevredeki istinat duvarı üzerinde oturan saldırgan, aynı bölgeye yeniden gelerek, öldürdüğü kediyi eline alarak uzağa fırlattı.

yeni-proje-4-002.jpg

O anları, çevredeki bir apartman sakini cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN