Tur otobüsü, otomobil ile çarpıştı: 10 yaralı

Tur otobüsü, otomobil ile çarpıştı: 10 yaralı

Muğla Dalaman'da meydana gelen kazada tur otobüsü, otomobil ile çarpıştı. Kazada 1'i ağır 10 kişi yaralandı.

Feci kaza, Dalaman ilçesi Göcek Tüneli çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre M.A. yönetimindeki 07 ACM 059 plakalı tur otobüsü ile R.G. yönetimindeki 35 S 0751 plakalı otomobil kaza yaptı. Kazada tur otobüsündeki şoför ile birlikte 10 kişi yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan yaralıları çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

5507220.jpg

1 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Yaralılardan 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulansla hastanelere kaldırıldı. Otomobil içerisinde bulunan 1’i çocuk 4 kişi ise şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN