Ücretsiz toprak analizi başvuruları başladı

Ücretsiz toprak analizi başvuruları başladı

Müsilaj Eylem Planı kapsamında, kentlilerimizin temiz tarım ürünlerine erişimine katkı sunmak amacıyla üreticilerin tarımsal üretim öncesi doğru gübre kullanımını teşvik etmek için ve üreticilerimizin gübre maliyetini düşürüp, verimini arttıracak olan ÜCRETSİZ Toprak Analizi Projesi başlamıştır.

Gübre Maliyetini Düşür, Verimini Arttır, Toprağını Koru...

Yerel Kalkınma Birimimiz tarafından hayata geçirilen projede, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi ile yapılan sözleşme kapsamında Araştırma Merkezindeki Toprak Analiz Laboratuvarında Kapsam 1 - ( İşba+Ph+EC+Fosfor+Potasyum+Kireç+Toplam Organik Madde) analizi, tüm üreticilerimize Belediyemizin destekleri ile ÜCRETSİZ olarak yapılacaktır. Ücretsiz Toprak Analizinden yararlanmak isteyenler, ÇKS Belgesi (varsa) ve Nüfus Cüzdanı ile Yerel Kalkınma Birimimize başvurabilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN