Üsküdar'da 3 kişinin öldüğü çatışmayla ilgili 10 tutuklama

Üsküdar'da 3 kişinin öldüğü çatışmayla ilgili 10 tutuklama

Üsküdar'da husumetli iki aile arasında yaşanan ve 3 kişinin ölümü 5 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmayla ilgili 10 şüpheli tutuklandı. 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul'un Üsküdar ilçesi Ünalan Mahallesi Ayazma Caddesi Özcan Sokak’ta, geçtiğimiz 23 Mayıs Perşembe günü saat 20.10 sıralarında bir silahlı kavga meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çocuklar arasında yaşanan kavga nedeniyle aralarında husumet doğan iki aile üyeleri, barışmak için sokak üzerindeki kahvehanede bir araya geldi.

Barışma görüşmeleri sürerken, iki aile üyeleri arasında çıkan tartışma bir anda silahlı kavgaya dönüştü. Caddeye de taşan çatışmada, 3 kişi hayatını kaybederken 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

2 ŞÜPHELİ SERBEST

Olayın ardından yapılan çalışmalarda 12 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından şüpheliler Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayına getirildi. Savcılık ifadelerinin ardından hakimliğe sevk edilen şüphelilerinden 10’u tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN