Vicdansız: SMA hastası çocuğun bağış kutusunu çaldı

Vicdansız: SMA hastası çocuğun bağış kutusunu çaldı

Pes dedirten haber Tekirdağ'dan geldi. SMA TİP-1 hastası 3 yaşındaki Yaren Belli'nin bağış kutusundaki parayı çalan zanlı yakalandı. Zanlı, küçük Yaren'in tedavisine destek için bir fırına konulan bağış kutusundaki 400 lirayı çaldı.

Ergene ilçesi Yeşiltepe Mahallesi'ndeki bir fırına, Belli'nin tedavisine destek için başlatılan kampanya kapsamında bir süre önce bağış kutusu konuldu.

Bağış kutusunun çalınması üzerine iş yeri sahipleri durumu polise bildirdi.

5fe96a4a18c7732034ccb3e3.webp

SERBEST BIRAKILDI

Fırındaki güvenlik kamerasının yanı sıra bölgedeki güvenlik kameralarını da inceleyen polis ekipleri, iş yerine müşteri gibi gelip hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin A.T. olduğunu belirledi.

İlçede saklandığı evde gözaltına alınan, suçunu itiraf eden ve bağış kutusundan 400 lira çıktığını söyleyen şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı A.T. çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN