Yağmacılar deprem bölgesinde: Maraş'taki ağır hasarlı binalardan malzeme çalındı

Yağmacılar deprem bölgesinde: Maraş'taki ağır hasarlı binalardan malzeme çalındı

6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden aylar geçmesine rağmen bölgede hareketlilik sürüyor. Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli yaşanan depremde bugün Maraş'ın Elbistan bölgesinde hırsızlık yapıldı. Ağır hasarlı binadan malzeme çaldığı belirlenen kişiler ise önce gözaltına alındı daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çalınan malzemelerin sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

Olumsuz hava koşullarından dolayı insanlar deprem bölgesinde tekar hayata tutunmaya çalışırken, yağmacılar ise boş bulunan evlere giriyor. Ağır hasarlı ve girilmemesi gereken binaların hırsızlığa elverişli olduğunu görenler tereddüt etmiyor.

deprem-bolgesi.jpg

HIRSIZLIĞIN YAPILDIĞI ÇEVRENİN KAMERALARINA BAKILDI

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Pınarbaşı Mahallesi’nde depremde ağır hasar alan bir binadan malzeme çalındığı ihbarı üzerine harekete geçti. Hırsızlığın yaşandığı sokak ve çevresindeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipleri, şüphelinin kimliği kısa sürede belirledi.

ÇALINAN MALZEMELER SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

F.B. adlı şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemede, zanlının ev eşyası ve asansöre ait malzemeleri çaldığı tespit edildi. Çalınan malzemeler de şüphelinin ikametinde bulundu.
Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Elbistan Adliyesi’ne sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çalınan malzemeler de sahiplerine teslim edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN