Yağmur sonrası gökyüzünde Türkiye haritası

Kayseri'de dün gece yağmur yağarken çakan şimşekler, Türkiye haritasına benzer bir şekil oluşturdu. Bu ilginç anlar, vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Kayseri, dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış ve çakan şimşeklerle büyüleyici bir manzaraya sahne oldu. Gece boyunca devam eden yağışlar ve gökyüzünü aydınlatan şimşekler, kent sakinlerine unutulmaz anlar yaşattı.

TÜRKİYE HARİTASINA BENZER BİR ŞEKİL ÇIKTI

Bir vatandaşın çektiği görüntülerde, şimşeklerin ışıklarının Türkiye haritasına benzer bir şekil oluşturduğu dikkat çekti. Bu olağanüstü an, kısa sürede sosyal medyada paylaşılınca büyük ilgi gördü ve geniş kitlelere ulaştı. Gökyüzünde oluşan bu nadir ve etkileyici doğa olayı, izleyenlerde hayranlık uyandırdı.

METEOROLOJİDEN 'DİKKAT' UYARISI

Meteoroloji yetkilileri, Kayseri'de süren yağışlı havanın bugün de devam edeceğini bildirdi. Yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde etkisini gösterecek olan yağışların, zaman zaman şiddetini artırabileceği ve ani sel riskine karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN