Yayalara yol veren motosikletlinin önünü kesip darbetti

Yayalara yol veren motosikletlinin önünü kesip darbetti

İstanbul'un Pendik ilçesinde motosiklet sürücüsü Mustafa Yıldırım yayalara yol verdiği için minibüs şoförü tarafından önü kesildi. Kendisine baktığı için öfkelenen şoför, Mustafa Yıldırım'ı kaskına vurarak darbetmeye başladı. Yıldırım, "Bu olaydan sonra motosiklet kullanmayı bıraktım. Bu tarz insanları gördükçe motosiklet kullanmaktan korkar oldum." diye konuştu.

Pendik'in Kavakpınar Mahallesi Yazlık Sokak'ta motosiklet sürücüsü Mustafa Yıldırım sokakta seyir halindeyken yolun karşısına geçmek isteyen 3 yayaya yol vermek için motosikletini durdurdu.

1-009.jpg

Yayalar geçtikten sonra yoluna devam eden Yıldırım'ın arkasından gelen minibüs şoförü Zafer A. tarafından önü kesildi. Minibüsten inen şoför, Yıldırım'a "Sana korna mı çaldım?, Neden arkana bakıyorsun" diyerek kaskına vurmaya başladı.

2.jpg

Telefonundaki fotoğrafını gösteren Zafer A., kendisinin de motosiklet kullandığını belirtti. Yıldırım ise yolun karşısına geçmek isteyen 3 yayaya yol verdiğini söyledi. İkili daha sonra araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı.

4.jpg

'MOTOSİKLET KULLANMAYI BIRAKTIM'

Olayı anlatan Mustafa Yıldırım, "İşime gitmek için her gün motosiklet kullanıyorum. Kullandığım güzergahta işe giderken, 3 kız çocuğuna denk geldim. Onlara yol verirken arkadaki minibüs şoförünün bana çok yanaştığını gördüm ve refleks olarak arkamı döndüm. Arkamı dönmemi kendisine hakaret olarak algıladı büyük ihtimalle. Önce aracı üzerime sürdü. Sonra Araçtan inerek kaskıma vurup darp etmeye başladı. Beni küçümsemeye başladı. 'Sen motorcu değilsin'. 'Böyle motosiklet kullanılmaz'. 'Sen motorcu değilsin' diye. Bende bununla alakası olmadığını, sadece çocuklara yol verdiğimi söyledim.

3.jpg

Hiçbir şey olduğunu anlayamadım zaten. Arkamı dönüp herhangi bir el hareketi yapmadım. Hakarette bulunmadım. Kendisinden şikayetçi oldum. Aradan 3-4 ay geçti. Dava dün sonuçlandı. Sadece kendisine denetimli serbestlik verildi. Bu olaydan sonra motosiklet kullanmayı bıraktım. Bu tarz insanları gördükçe motosiklet kullanmaktan korkar oldum. Orada ben bir refleks gösterseydim orada bir arbede yaşanacaktı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN