Yine motosikletli infaz! Beylikdüzü'nde film sahnelerini aratmayan cinayet

İstanbul'da motosikletli saldırılardaki artış ürkütücü boyutlara ulaştı. Beylikdüzü ilçesinde motosikletli bir saldırgan sokak ortasında adeta dehşet saçtı. İki kişiye kurşun sıkan saldırgan olay yerinden motosikletiyle kaçtı. Polis ekipleri olayda iki kişi hayatını kaybettiğini belirtirken saldırganı yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.

Pablo Escobar’ın taktiği olan motosikletli uyuşturucu çetelerinin suikast yöntemini kullanan çeteler, geçtiğimiz yıldan buyana onlarca saldırı gerçekleştirdi. Bu yöntemi kullanan bir saldırı şekli daha Beylikdüzü'nde kayıtlara geçti.

Motosikletli saldırgan kendisini kaskla saklayarak sokak ortasında iki kişiye kurşun sıktı. İki kişi olay yerinde hayatını kaybederken saldırgan hızla motosikletiyle uzaklaştı. Polis ekipleri dün akşam saatlerinde yaşanan olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

yeni-proje-8-002.jpg

Film sahnelerini aratmayan olay, dün saat 23.00 sıralarında Beylikdüzü Barış Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen özelliklere göre motosikletli kişiler, sokak ortasında Salih Tutkun (27) ve Bektaş Eren (22) isimli iki arkadaşa mermi yağdırdı.

Çevredeki saldırı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Sağlık Ekibi sevk edilirken, yapılan tüm müdahalelere rağmen iki arkadaş hayatını kaybetti. Polisten kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN