Yolcu otobüsüyle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 20 yaralı

Yolcu otobüsüyle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 20 yaralı

Yolcu otobüsü kazalarına bir yenisi daha eklendi. Dün Erzurum'da bugün de Kayseri'de yaşanan feci kazada yine onlarca insanın hayatı tehlikeye atıldı. Bu kez bir otomobil ile çarpışan yolcu otobüsü gece saatlerinde ekipleri harekete geçirdi. Ekiplerin ilk belirlemelerine göre ise iki kişi yaşamını yitirdi, 20 kişi de yaralandı.

Dün Erzurum'da bir yolcu otobüsünün şarampole uçmasıyla 22 kişi yaralanmış, üç kişi de yaşamını yitirmişti. Sıklaşan yolcu otobüsü kazaları ise bu kez Kayseri otoyolunda meydana geldi.

Kayseri- Malatya yolunun 60'ıncı kilometresi Kamber mevkinde, saat 02.00 sıralarında O.G. yönetimindeki 02 AAS 719 plakalı yolcu otobüsü ile E.K. idaresindeki 19 AE 823 plakalı otomobil çarpıştı.

yeni-proje-3.jpg
Olay yeri

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA SAĞLIK EKİBİ GELDİ

Kazada, otomobil sürücüsü ile yanında bulunan 1 yolcu hayatını kaybederken otobüsteki 20 yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

yeni-proje-4.jpg
Araç hurdaya döndü

Olay yerine gelen sağlık ekipleri AFAD yardımıyla yaralıları çeşitli hastanelere kaldırdı.

yeni-proje-5.jpg

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Jandarma ekiplerinin çalışmasının ardından hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi otopsileri yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

yeni-proje-6.jpg
Yolcu otobüsünün son hali

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN