Yol ortasında dehşete düşüren kavga! Öğrenciler birbirlerine bıçakla saldırdı

İstanbul Beylikdüzü'nde, iki öğrenci grubu sokak ortasında birbirine girdi. Öğrenciler birbirine bıçak çekti, bıçaklanan bir öğrenci bacağından yaralandı. O anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, 31 Ekim Pazartesi günü öğle saatlerinde Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, iki öğrenci grubu arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sırasında bıçaklanan bir öğrenci bacağından yaralandı. Kavga çevredekilerin araya girmesiyle son buldu.

SÜRÜCÜLER DURMADI, KALDIRIMDA KALDI

Öğrenciler, yaralı arkadaşları için yoldan geçen araç sürücülerinden yardım istedi. Güçlükle yürüyen yaralı öğrenciyi gören sürücüler, durmadan uzaklaştı. Bir süre kaldırımda bekleyen yaralıya, yoldan geçen hasta nakil ambulansındaki görevliler yardımcı oldu. Yaralı öğrenci hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kavgadan sonra öğrencilerin araç sürücülerinden yardım istediği anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN