Yüz nakli olan Recep Sert uyuşturucudan gözaltına alındı

Yüz nakli olan Recep Sert uyuşturucudan gözaltına alındı

Balıkesir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı. Daha önce yüz nakli olan Recep Sert'in de gözaltına alındığı bildirildi.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde narkotik polisinin yaptığı operasyonda gözaltına alınan 10 kişi arasında yüz ve çene nakli yapılan Recep Sert’in de bulunduğu iddia edildi. Operasyonda bir kilo 237 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Edremit Narkotik Şuçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Edremit İstihbarat Grup Amirliği ekipleri uyuşturucu/uyarıcı madde satışı yapan, nakleden, depolayan ve kullanan şahıslar ile gruplara yönelik yürüttükleri çalışmalar neticesinde Bursa’dan Edremit’e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler şüpheli şahıslar ve kullandıkları araçları takibe alıp Edremit girişinde yakaladı. Yapılan aramalarda 3 parça halinde daralı ağırlığı 1 kilo 237 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili D.T.(35), E.Y.(24), R.S.(34), Ş.T.(41), S.Y.(42), A.K.(38), Ü.K.(29), T.K.(37), B.E.(44) ve M.B.(32)’yi gözaltına alındı. Aralarında Recep Sert’in de bulunduğu 10 şüpheli şahsın ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti ‘suçlarından yarın adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN