Zabıta ekipleri şoke oldu: Dilencinin üzerinden çıkan para şaşırttı

Zabıta ekipleri şoke oldu: Dilencinin üzerinden çıkan para şaşırttı

Kahramanmaraş’ta zabıta ekipleri tarafından yakalanan 'Banker Arif' olarak bilinen 55 yaşındaki dilenci Arif A.'nın üzerinden çıkan para şoke etti. Üstü aranan ve üzerinde bin 555 lira bulunan Arif A. bu paranın günlük kazancı olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş’ta zabıta ekipleri tarafında yakalanan ve 'Banker Arif' olarak bilinen dilenci Arif A.'nın üzerinde bin 555 lira bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, dilencilere yönelik çalışma yaptı. Şehrin en işlek caddelerinden Azerbaycan Bulvarı'nda dilenen Arif A. ekiplerce yakalandı.

5611145.jpg

'Banker Arif' olarak bilinen Arif A.'nın üst aramasında 1555 TL bulundu. Arif A., bu miktarın günlük kazancı olduğunu söyledi. 'Kabahatler Kanunu' kapsamında para cezası uygulanan Arif A., memleketi Gaziantep'e gönderildi.

5611143.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN