Şehitlikte hüzünlü bayram

Şehitlikte hüzünlü bayram

İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve beraberindeki emniyet teşkilatı, şehit aileleri ile birlikte Edirnekapı'daki Polis Şehitliği'ni ziyaret etti. Polis Şehitliği'nde düzenlenen programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Şehit aileleri, evlatlarının ardından zaman zaman gözyaşı döktü.

İstanbul'da İl Emniyet Müdürlüğü'nce Edirnekapı Şehitliği'ndeki Polis Şehitliği'nde Kurban Bayramı dolayısıyla dua programı düzenlendi.

Şehitliğe giden İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, şehit yakınlarıyla sohbet etti, bayramlarını kutladı.

KABİRLERE TEK TEK KARANFİL BIRAKILDI

Programda, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Ardından İl Emniyet Müdürü Aktaş ve şehit aileleri, şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı. Bazı şehit yakınları, ziyaret sırasında zaman zaman gözyaşı döktü.

ŞEHİTLER İÇİN KURBAN KESİLDİ

Şehitlikte programın ardından Aktaş ve beraberindeki emniyet teşkilatı ile şehit yakınları, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Bayrampaşa Yerleşkesi'ne geçti. Burada şehitler için kurban kesildi, dua edildi.

Kendisini karşılayan emniyet teşkilatına hitaben selamlama konuşması yapan Aktaş, polislerin bayramını kutlayarak, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere acil şifalar diledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN