Selçuk Özdağ: FETÖ'cülerin 100 bin adet ceset torbası yaptırdıklarını biliyoruz

Selçuk Özdağ: FETÖ'cülerin 100 bin adet ceset torbası yaptırdıklarını biliyoruz

15 Temmuz'un yeterince araştırılmadığını belirten Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ 'Darbe girişiminden sonra bazı itiraflar, resmi belgelere yansıyan bilgiler arasında, darbe girişiminden önce FETÖ'cülerin 100 bin adet ceset torbası yaptırdıkları, toplu mezar yeri olarak tarlalar aldıkları, etraflarını tel örgüyle çevirttiklerini de biliyoruz' dedi.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Selçuk Özdağ, hem 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili hem FETÖ terör örgütü ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk'e konuşan Özdağ "Darbe girişiminden önce FETÖ'cülerin 100 bin adet ceset torbası yaptırdıklarını biliyoruz" dedi.

"OLAYI ÇÖZECEK SORULAR SORULMADI"

Selçuk'un açıklamalarını köşesine taşıyan Öztürk, şunları kaydetti:

"Fetullahçıların bir darbe yapacağı söylentisinin dolaşmasına rağmen o dönemde yine de buna ihtimal verilmediğini anlatan Selçuk Özdağ, 15 Temmuz darbe girişiminin yeterince araştırılmadığı, davet edilenlere olayı çözecek sorular yöneltilmediği görüşünde"

"100 BİN ADET CESET TORBASI YAPTIRDILAR"

Özdağ, 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili de çarpıcı bir detay verdi, "Darbe girişiminden sonra bazı itiraflar, resmi belgelere yansıyan bilgiler arasında, darbe girişiminden önce FETÖ'cülerin 100 bin adet ceset torbası yaptırdıkları, toplu mezar yeri olarak tarlalar aldıkları, etraflarını tel örgüyle çevirttiklerini de biliyoruz" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN