'Sen Serdar Ortaç'sın' dediler borcu ertelediler

'Sen Serdar Ortaç'sın' dediler borcu ertelediler

Şarkıcı Serdar Ortaç, pandemi döneminde daha önce aldığı kredi borcunu ödeyemediğini belirterek, "Koskoca devlet bankası 'Sen, Serdar Ortaç’sın, seni mahkemeye verir miyiz evlat' diyerek borcumu sekiz ay erteledi. Ama özel banka olsa belki donumu alırdı" dedi. Ortaç'ın bu açıklamaları tepkilere neden oldu.

Şarkıcı Serdar Ortaç, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisinde yaşadıklarına ilişkin Posta'dan Oya Çınar'a konuştu. Pandemide günlerinin evle stüdyo arasında mekik dokuyarak geçtiğini belirterek, "Eski günleri anıyoruz. Eski klipleri izleyip kıskanıyoruz. Ne güzel işler yapılıyormuş eskiden! 'Değerimi ölünce anlayacaklar, çok arayacaklar beni'" dedi.

"SEN SERDAR ORTAÇ'SIN SENİ MAHKEMEYE VERİR MİYİZ EVLAT?"

Ortaç, en son aldığı krediyi ödeyemediğini söyleyerek, şu ifadeleri kullandı: "Valla en son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası 'Sen, Serdar Ortaç’sın, seni mahkemeye verir miyiz evlat' diyerek borcumu sekiz ay erteledi. Ama özel banka olsa belki donumu alırdı."

"HEPSİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARIMDAN DOLAYI GİTTİ"

Zamanında çok yatırım yaptığını söyleyen Ortaç, "Oturduğum evin tüm sokağı, tüm mahalle benimdi. Eski Ali Sami Yen’in yanında 12 katlı plazam vardı. Babadan kalma fabrika... O hâlâ duruyor şükür. Diğer hepsi kötü alışkanlıklarımdan dolayı gitti. Ticari aklım yok benim. Ha şu an evim var, stüdyom var. Ama zamanında kazandıklarımı doğru değerlendiremedim maalesef, bu doğru" diye konuştu.

ORTAÇ'IN SÖZLERİNE TEPKİ: ÇİFTE STANDART

Ortaç'ın bu açıklamaları sosyal medyada büyük tepki uyandırdı. Ortaç'ın borçlarının 8 ay ertelenmesine karşılık çiftçilerin borçlarını ödeyemedikleri için haczedilen traktör ve tarlaları hatırlatıldı.

Bazı tepkiler şöyle:

  • "Köylünün tarlasına, bağına, bahçesine, traktörüne borcundan dolayı el konulurken, bir devlet bankasının bu duyarlılığı beni çok duygulandırdı, tebrik ederim."
  • "Aynı devlet bankası, çiftçiler borçlarını ödeyemediği için traktörlerini vs. haczetti. Ne zaman ki üreten insanlar Serdar Ortaç gibilerden daha çok değer görür, bu ülke o zaman gelişir."
  • "Başka ülkede olsa o bankanın müdürü görevden alınırdı."
  • "Herkes bir Serdar Ortaç değil ki!! Aynı devlet bankası çiftçilerin traktörlerini arsaları haczedip sattı. Çifte standart. Tabi doğru bir Serdar Ortaç kolay yetişmiyor!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN