Tanınmış şarkıcı salgın döneminde çiğ köfteci oldu (Serdar Örnek kimdir?)

Tanınmış şarkıcı salgın döneminde çiğ köfteci oldu (Serdar Örnek kimdir?)

12 yıl boyunca düğünlerde şarkı söyleyerek geçimini sağlayan ve Avrupa'da da bir albüm çıkaran Serdar Örnek, ikinci albümüne hazırlanırken koronavirüs (covid-19) salgınıyla beraber iş yapamaz hale geldi. 4 çocuk babası olan şarkıcı, çiğ köfte dükkanı açarak geçimini sağlamaya başladı.

Mardin'de ve çevre illerde tanınan şarkıcılardan biri olan Serdar Örnek, corona virüsü salgını öncesi düğünlerde şarkı söyleyerek geçimini sağlıyordu. İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlerde sahne almasının yanı sıra Avrupa'da da düğünlerin aranan ismi olan 39 yaşındaki şarkıcının piyasaya çıkan bir albümü bulunuyor. İkinci albümü için hazırlık yapan Serdar Örnek'in planları, salgın hastalıkla birlikte gerçekleşemedi. 

Düğünlerin kovid-19 tedbirleri çerçevesinde iptal edilmesiyle bir anda işsiz kalan şarkıcı, geçimini sağlamak için çiğ köfteciliğe başladı. Bir iş yeri kiralayan Serdar Örnek, burada yaptığı çiğ köfteleri satarak geçimini sürdürdü.

MEKANLAR KAPANINCA ÇİĞ KÖFTECİ OLDU

Koronavirüs salgını sonrası ilk işinin ikinci albümünü tamamlamak olacağını söyleyen Serdar Örnek, "Pandemi biter bitmez düğünlerde yine şarkılar söyleyerek, halay çekenleri coşturacağım. O günleri çok özledim.

Bir, iki, üç ayda biter zannediyorduk. Birkaç ay oturduk evde. Baktık olacak gibi değil. Çiğ köfte işine girdik. Çok şükür sevenlerimiz, dostlarımız bizi yalnız bırakmadı. Ben de şu şekilde önlüğü bağlıyayım ve işimin başına geçeyim dedim. Pandemi bizi perişan etti" dedi.

maxresdefault.jpg

"SALGIN BİTİNCE ALBÜM YAPACAĞIM"

Yaklaşık bir yıldır müzik sektörünün zor durumda olduğunu belirten şarkıcı, "Allah'ın izniyle kısa zamanda yeni bir albümle kendimizi dostlarımıza göstereceğiz. Aşı çalışmaları, ilaç çalışmaları yavaş yavaş başladı. Bu olay üzerine bütün dünya sevinmeye başladı.

Biz de çok sevindik. Sıra bize geldiğinde biz de seve seve aşı olacağız. Eski günlerimize, düğünlerimize, halaylarımıza, konserlerimize, güzel günlerimize kısa zaman içinde dönmeyi umut ediyoruz" diye konuştu.

SERDAR ÖRNEK KİMDİR?

1982 yılında Mardin'de dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 39 yaşındadır.

Mardin'de ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde tanınan şarkıcılardan biri olan Serdar Örnek hayat hikayesini şöyle anlatıyor: "Yaklaşık 12 yıldır müzikle uğraşıyorum. Çok şükür albüm çıkarttım. Sanatçı kimliğim var. Yavaş yavaş ismimiz çıkmışken, Avrupa'ya da açılıyorduk. Bu yıl Avrupa'da 8-9 düğünüm vardı. Albüm çıkarttım. İkinci albüm çalışması derken bu pandemi çıktı. Salgın sona erdikten sonra yeni albümümü tamamlayacağım."

Serdar Örnek evli ve 4 çocuk babasıdır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @serdarornekk kullanıcı adıyla yer almaktadır.

27857836-1788084051223344-7160786309136006783-n.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN