Seyhan Belediye personeli kök hücre ve kan bağışında bulundu

Seyhan Belediye personeli kök hücre ve kan bağışında bulundu

Adana'da Seyhan Belediyesi personeli, 'Toplu Kan Bağışı Kampanyası'nda Kızılay Adana Şube Başkanlığına, kök hücre ve kan bağışında bulundu.

Seyhan Belediyesinin talebi doğrultusunda gerçekleştirilen kök hücre ve kan alma programına Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da katıldı. Seyhan Belediyesi hizmet binası fuayesinde kurulan gezici merkezde, Kızılay’ın donanımlı ekibi, önce kan vermek isteyen çalışanların gerekli tetkiklerini yaptı. Uygun bulunan gönüllü vericiler, doktor kontrolünden sonra kan ve kök hücre bağışladı.

KIZILAY HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDA OLDU

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Kızılay’ın, yıllardır zor durumdaki vatandaşın her zaman yanında olan Dünya’da önde gelen bir kuruluş olduğunu söyledi. Başkan Akay, “Kızılay’ın çok farklı alanlarda hizmetleri var. Bunlardan en önemlileri arasında İnsana can veren Kan toplama ve son yıllarda çok önemli hale gelen kök hücre bağışı toplama bulunuyor. Bu konuda Kızılay’a katkı vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Umuyorum ki Seyhanlılar olarak kök hücre ve kan bağışı konusunda yararlı katkılarımız olur” diye konuştu.

'İYİLİKTE YARIŞA DEVAM'

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da “Seyhan Belediyesinin talebi doğrultusunda hastanede şifa bekleyen Adanalılara katkı sağlayacak kök hücre ve kan bağışı alıyoruz. İyilikte yarışa katılan Seyhan Belediyesine teşekkür ediyorum. Umuyorum buradan önemli bir sonuçla ayrılırız” dedi. Konuşmanın ardından Kızılay Şube Başkanı Ramazan Saygılı, katkılarından dolayı Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür plaketi sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN