Sibel Can Mutlu Kaya'yı hastanede ziyaret etti

Sibel Can Mutlu Kaya'yı hastanede ziyaret etti

Ünlü sanatçı Sibel Can, 'Sesi Çok Güzel' yarışmasına katıldığı için erkek arkadaşının başından vurduğu Mutlu Kaya'yı ziyaret etmek için Diyarbakır'a gitti.

Sibel Can, jüri üyesi olduğu 'Sesi Çok Güzel' yarışmasına katıldıktan sonra erkek arkadaşı tarafından başından vurulan Mutlu Kaya'yı ziyaret etmek için Diyarbakır'a gitti.

19 yaşındaki Mutlu Kaya'yı kaldığı yoğun bakım ünitesinde ziyaret eden Can, "Ben daha kötü bekliyordum. Beklediğimden iyi. Onun ellerini tuttum, tabiki şu anda uyuyor. İnşallah uyanacak." açıklamasında bulundu.

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mutlu Kaya'yı gördükten sonra ailesi ve doktorlarından bilgi alan Sibel Can'ın üzgün olduğu gözlendi. Can, yanında getirdiği çiçeği de Mutlu'nun ablası Dilek Zengin'e verdi.

Mutlu Kaya'nın doktorları, durumu hakkında önümüzdeki saatlerde açıklama yapacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN