Sigara izmariti bir evi küle çevirdi

Sigara izmariti bir evi küle çevirdi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yol altındaki bir evin çatısı, çevreden atılan bir sigara izmariti nedeniyle yanarak adeta kül oldu. Yangın sırasında evde bulunan muhabbet kuşu itfaiye görevlileri tarafından sahibi olan küçük kıza teslim edildi.

Yangın akşam saatlerinde İzmit’in Serdar Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, mahallede bulunan yol seviyesindeki evin çatısında yangın çıktı. Çatının yandığını gören ev sahipleri, dışarı çıkarak durumu 112 Acil Yadım ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

İzmit izmarit yangın

YANGIN İZMARİTTEN ÇIKTI İDDİASI

Yangın nedeniyle çatısı büyük oranda hasar gören evden sağ olarak kurtarılan muhabbet kuşu ise sahibi olan küçük kıza, itfaiye ekiplerince teslim edildi. Evin hasar görmesine neden olan yangının yoldan atılan sigara izmariti ile çıkmış olabileceği iddia edildi.

BAŞKAN KAPLAN’DAN AİLEYE DESTEK SÖZÜ

Yangın sonrası olay yerine gelen İzmit Belediyesi Zabıta ekipleri, Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in geçmiş olsun dileklerini ileterek, evdeki hasarın giderilmesi konusunda aileye destek verileceğini söyledi. İtfaiyenin soğutma çalışmalarının ardından polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN