Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK'lı teröristlerce zırhlı polis aracının geçişi sırasında düzenlenen saldırıda yaralanarak kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesinde şehit olan polis memuru Mahmut Bilgin'in Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.
Şehit acı bu sefer Beypazarı'na düştü
Şehidin kendisi gibi polis babası Yusuf Bilgin'in Hacıkara Mahallesi Alpaslan Türkeş Bulvarı'ndaki evine gelen İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Demirbaş, ilçe vaizi Muhammet Emin Şahin ve diğer yetkililer, aileye acı haberi verdi.
Şehit düşen polisin babası da polismiş
Oğlunun şehadet haberini alan 30 yıllık polis memuru Yusuf Bilgin'i ilçe vaizi Şahin, teskin etmeye çalıştı.
Çok sayıda kişi, taziye için Türk bayraklarıyla donatılan şehidin babaevine akın etti. Şehit polis memuru Bilgin'in naaşının yarın Beypazarı Merkez Yeni Cami'de kılınacak namazın ardından toprağa verileceği öğrenildi.
ANKARA/AA
