Şırnak şehidi korucu Serhat Benek'e acı veda

Şırnak şehidi korucu Serhat Benek'e acı veda

Şırnak'ın Uludere ilçesi Hilal Beldesi'nde PKK'lı teröristlerle dün gece çıkan çatışmada şehit olan 27 yaşındaki güvenlik korucusu Serhat Benek için tören düzenlendi. Törenden sonra şehit Benek'in cenazesi toprağa verilmek üzere Hilal Beldesi'ne gönderildi.

Uludere İlçesi Hilal Beldesi kırsal alanında dün gece keşif ve gözetleme faaliyeti yürüten güvenlik güçlerine PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırı sonucu şehit olan 27 yaşındaki güvenlik korucusu Serhat Benek için 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Veli Tarakçı, Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, Uludere kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, şehidin silah arkadaşları, sivil toplum kuruluşları ve şehidin yakınlarının katıldığı tören, şehidin cenazesinin katafalta konulması başladı. Saygı duruşu ile özgeçmişinin okunmasının ardından şehit Benek için dini vecibeler yerine getirilerek dualar okundu.  

Evli ve 2 çocuk sahibi olan şehit Benek'in törenine katılan yakınları ağıtlar yakarak gözyaşı döktü. Şehit Benek'in cenazesi toprağa verilmek üzere Hilal Beldesi'ne gönderildi.

ŞIRNAK/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN