Siyah noktaları bir türlü geçmeyenler dikkat! Bu yöntemle sonsuza kadar kurtulacaksınız: Binlerce lira para harcamaya gerek yok!

Siyah noktaları bir türlü geçmeyenler dikkat! Bu yöntemle sonsuza kadar kurtulacaksınız: Binlerce lira para harcamaya gerek yok!

Siyah noktalar çoğunlukla yağlı ciltte görülür. Siyah noktalar, havanın içeri girmesini engelleyen tıkanmış gözeneklerden kaynaklanır. Özenli bir cilt bakımı gereklidir çünkü herhangi bir cilt koyulaşması doğal olarak kaybolmaz. Karşınızda siyah noktaları yok eden ve yeniden oluşmasını engelleyen harika bir maske. İşte detaylar…

Sivilceleri temizlemek için harika bir formül keşfedildi. Bu formül sayesinde cilt yüzeyindeki siyah noktalar temizlenir ve cilt çok temiz bir hale gelir. İşte sivilcelerden kurtulmanıza yardımcı olacak formül. Detaylar haberimizde…

cilt

SİYAH NOKTAYLA BAŞI DERTTE OLANLAR DİKKAT: BU YÖNTEM TÜM SİYAH NOKTALARINIZI TEMİZLEYECEK. SİYAH NOKTA MASKELERİNE TONLARCA PARA VERMENİZE GEREK KALMADI

Siyah noktalar birçok insanı rahatsız eden sorunlardan biridir ancak cildin sağlıksız görünmesine neden olur.

Cilt yüzeyini siyah noktalardan arındırmak ve cilde daha sağlıklı bir görünüm kazandırmak için bu yöntemi kullanmak oldukça önemlidir.

Cildin yüzeysel siyah noktalardan arınmasına ve cildin arınmasına yardımcı olan o hızlı formül…

Yüzeysel siyah nokta problemlerini ortadan kaldırmak ve cildin daha sağlıklı görünmesini sağlamak için bu malzemeleri evde değerlendirmeyi unutmayın. Bu iki bileşenli sivilce gidericidir.

Kabartma tozu, cildin pH'ını nötralize eden önemli bir maddedir ve kabartma tozu, sivilceleri temizlemede çok etkili bir kaynaktır. Cilt yüzeyindeki kiri ve sebumu çıkarmak için iki kaşık su ile iyice karıştırılır.

Karıştırma işlemi tamamlandıktan sonra macun kıvamındaki karışımı sivilceli bölgeye uygulayın. Bir süre bekledikten sonra cildinizi ılık su ile yıkayınız. Karbonatlı temizlemeden sonra cildinizi nemlendirmeyi unutmayın.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN