Son dakika! ABD-Rusya restleşmesine Türkiye'den ilk tepki

Son dakika! ABD-Rusya restleşmesine Türkiye'den ilk tepki

ABD ve Rusya arasındaki Suriye restleşmesine Türkiye'den ilk tepki geldi. Başbakan Binali Yıldırım "Sokak kabadayıları gibi kavga ediyorlar" dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Sorunlar askeri yöntemle çözülemez" değerlendirmesini yaptı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Doğu Guta'da kimyasal silahlar kullanıldığına dair veriler geliyor" diyen Bozdağ, ABD-Rusya restleşmesi ile ilgili de 'Sorunlar askeri yöntemle çözülemez" ifadesini kullandı ve itidal çağrısı yaptı. 

Trump'ın 'Füzelerimiz geliyor, hazır ol,  Rusya' tweet'inden dakikalar sonra Rusya'dan 'Akılı füzeler teröristleri hedef alsın' yanıtı geldi.

MİT'in yurt dışındaki operasyonları ile ilgili de konuşan Bozdağ, "Terör varlığını sürdürdüğü sürece Türkiye, dünyanın her yerinde teröristlerin ensesinde olmaya devam edecek"  şeklinde konuştu. 

KILIÇDAROĞLU'NA MEYDAN OKUDU 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun er meydanı çağrısına yanıt veren Bozdağ, "Kılıçdaroğlu gerçekten er isen er gibi davran, cumhurbaşkanı adayı ol, rakip ol"  çağrısı yaptı. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN