Son dakika! Akşener'den Bahçeli'ye 'evine dön' cevabı

Son dakika! Akşener'den Bahçeli'ye 'evine dön' cevabı

Son dakika haberi... Canlı yayında açıklamalarda bulunan İYİ Parti lideri Akşener, MHP lideri Bahçeli'nin kendisine yaptığı 'Evine dön' çağrısına cevap verdi: Sayın Erdoğan'a bir çağrıda bulunmak istiyorum; ortağı ile ilgilensin, ne zaman sayın Erdoğan'ın ilgisi azalıyor, Sayın Bahçeli başta ben olmak üzere partime sardırıyor. Biz bundan bıktık, lütfen ortağı ile ilgilensin.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, seçim dönemleri dışında da vatandaşın ziyaret edilmesi ve esnafın dertlerinin dinlenmesi düsturuyla başlattığı yurt gezileri devam ediyor. Nevşehir’in Acıgöl, Hacıbektaş, Gülşehir, Avanos ve Ürgüp ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiren Meral Akşener, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün basın mensuplarına gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmuş ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 'Evine dön' çağrısında bulunmuştu. Akşener'den de bu çağrıya cevap gecikmedi. Hacı Bektaş Veli Türbesi'nde dua eden Akşener, siyasi magazin konularını siyasi nezaketle bağdaştırmadığını belirtti.

'ERDOĞAN LÜTFEN ORTAĞI İLE İLGİLENSİN'

Bahçeli'nin milletin sorunları yerine siyasi magazinle meşgul olduğunu savunan Akşener, şöyle konuştu:

"Tam ibadete açılan, Atatürk'ümüzün özgürleştirdiği Ayasofya'yı ziyaret ettim. Orada mescit namazı kıldım. Bugün de Nevşehir'deyiz, Hacı Bektaş Veli'nin türbesini ziyaret ettik. Bütün değerlerin bizim olduğunu hatırlayarak, hatırlatarak yolumuza devam ediyoruz. Sayın Erdoğan'a bir çağrıda bulunmak istiyorum; ortağı ile ilgilensin, ne zaman sayın Erdoğan'ın ilgisi azalıyor, Sayın Bahçeli başta ben olmak üzere partime sardırıyor. Biz bundan bıktık, lütfen ortağı ile ilgilensin.

Diğer taraftan siyasi magazin konularında konuşmayı siyasi nezaketle bağdaştırmadığımı söylemek isterim. Sayın Bahçeli'nin en önemli özelliği kendisinin ısrarla altını çizdiği nezaketidir. Ama Türkiye'nin özellikle ekonomi noktasında problemleri olduğu bir dönemde, üzerine salgın yaşadığımız dönemde esnafımızın, işçimizin, işsiz gencimizin ve tarımımızın birçok sorunu varken milletimizin sesini duymak ve o sese cevap vermek yerine siyasi magazinle meşgul olmasını da hiç hoş bulmadığımı ifade etmek isterim."

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Dün gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Bahçeli, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Akşener'in ittifakının yürümeyeceğini görüp evine dönmesi doğru, tutarlı bir davranış olacaktır. Ayasofya ziyareti memnuniyet vericidir. Kendisi adına hayırlı bir gelişmedir. Zillet İttifakı'nın üç asıl ortağından ikisinin, yani CHP ile örtülü ortak HDP'nin Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif'e menfi yaklaşımı ortadadır. Ancak İYİ Parti Genel Başkanı son hareketiyle onlardan ayrışmış, ayrı düşmüştür. Meral Hanımın kendisi adına hayırlı bir gelişmedir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN