Almanya'ya toplu iltica soruşturmasında 3 kişi görevden alındı

Almanya'ya toplu iltica soruşturmasında 3 kişi görevden alındı

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi'nce düzenlenen etkinlikle Almanya'ya giden ancak geri dönmeyenler hakkında başlatılan soruşturma kapsamında bir vali yardımcısı ile iki müdür görevden alındı.

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi'nce düzenlenen etkinlikle Almanya'ya giden ancak geri dönmeyenler hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında bir vali yardımcısı ile iki müdür görevden alındı.

NE OLMUŞTU?

Malatya'nın Yeşilyurt ilçe belediyesinin "Çevreye duyarlı bireyler yetiştirme projesi" kapsamında Almanya'nın Hannover şehrine giden 53 kişiden 43'ü geriye dönmemişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN