Son dakika haber: Çanakkale’de okullara kar tatili

Son dakika haber: Çanakkale’de okullara kar tatili

Çanakkale’de yarın okullar tatil mi? Ülkemizde görünen yoğun kar yağışı günler geçtikçe şiddetini arttırmaya devam ediyor. Şiddetlenen yağışlar sonrasında kar tatili haberleri gelmeye başladı. Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü 4 Ocak'ta kar tatili var mı? sorusuna bu gün yanıt verdi. Velilerin ve öğrencilerin gözü kulağı gelecek son dakika haberlerinde. Peki Çanakkale'de yarın okullar tatil mi? 4 Ocak'ta kar tatili var mı? Hangi ilçeler tatil oldu? İşte Çanakkale hava durumu vr kar tatili ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde...

 

Çanakkale'de yarın okullar tatil mi?Bölgede yaşanan yoğun kar yağışı sonrası  Hıfzıssıhha Kurulu gerek Milli eğitim Müdürünü gerekse Çanakkale Valiliğini uyardı. Veliler ve öğrencilergelecek olan kar tatili haberini bekliyordu. Peki Çanakkale'de yarın okullar tatil mi? 4 Ocak'ta kar tatili var mı? Hangi ilçeler tatil oldu? Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü gelen uyarılardan sonra resmi internet sitesinden kar tatili açıklamasını yaptı. İşte konu ile ilgili merak edilen ayrıntılar. 

Çanakkale’de beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi. Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Meteorolojik verilere göre, ilimizde hakim olması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için il genelindeki resmi ve özel ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarının tamamında 04.01.2019 Cuma günü 1 (bir) gün eğitim öğretime ara verilmiştir” denildi.

19-01/03/anakkalede-yarin-okullar-tatil-mi-4-ocakta-kar-tatili-var-mi.jpg

ÇANAKKALE'DE KAR YAĞIŞI BAŞLADI

Çanakkale'de beklenen kar, akşam saatlerinden itibaren yüksek kesimlerde etkisini göstermeye başladı.

Kar, Lapseki ilçesi Dumanlı Dağ bölgesi ile Bayramiç ilçesine bağlı Çırpılar köyünde akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Dumanlı Dağ bölgesi, etkili olan kar nedeniyle kısa sürede beyaza büründü. Kar kalınlığı 5 santime ulaştı. Bayramiç'in Çırpılar köyünde de kar etkili oldu.

Çanakkale kent merkezinde ise hava sıcaklığı hissedilir derecede düşerken, kuvvetli poyraz ile birlikte yağmur etkili oldu. Meteoroloji, Çanakkale için bu gece ve yarın kuvvetli kar yağışı uyarısı yapmış, tedbir amacıyla il genelinde ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN