Son dakika: İçişleri duyurdu! Hakkari'de 4 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika: İçişleri duyurdu! Hakkari'de 4 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 4 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Yıldırım-2 Cilo Şehit Polis Memuru Hasan Yılmaz Operasyonu kapsamında; Hakkari-Yüksekova ilçesi Cilo Dağı Alandüz bölgesinde, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Komando ve Jandarma Özel Harekat (JÖH) birliklerince Hava Kuvvetleri destekli gerçekleştirilen operasyonda, 4 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyon devam etmektedir” denildi.

HATAY'DAKİ SALDIRIYI DÜZENLEYEN İKİ TERÖRİST DE ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ 

Dün akşam Münbiç'ten Amanoslar'a paramotor ile sızan iki terörist Hatay'da gerçekleştirdikleri saldırının ardından etkisiz hale getirilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan İçişler Bakanı Süleyman Soylu, alkışlama işareti ve Türk Bayrağı ile birlikte, "Aferin kahramanlarımıza. İkisi de elde. Hikayesini anlatacağız" mesajını paylaştı. Soylu, paylaşımında İskenderun'u da etiketledi.               

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN