106 gol 64 asist! Ali Koç ocak ayının bombasını patlatıyor... Fransız gol makinesi Fenerbahçe'ye hayırlı olsun

106 gol 64 asist! Ali Koç ocak ayının bombasını patlatıyor... Fransız gol makinesi Fenerbahçe'ye hayırlı olsun

Süper Lig'i coşturacak transfer Fenerbahçe'den geldi. Fransız oyuncu 106 gol ve 64 asistlik kariyeriyle taraftarın gündeminde yer aldı. Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe'ye yeni gol makinesi hayırlı olsun...

Süper Lig'de devre arası transfer sezonu başladı. Sezonun ilk hamlesi ise Fenerbahçe'den geldi. Ali Koç, Fransız gol makinesine sarı lacivertli formayı giydirmeyi hedefliyor. 106 gol ve 64 asistlik kariyeriyle taraftarında dikkatini çekmeyi başardı. İşte o futbolcu...

MANSCHESTER UNİTED'IN GENÇ YETENEĞİ

Manchester United'da forma giyen Fransız forvet Anthony Martial'ın takımdan ayrılma isteği ve geleceği hakkında önemli gelişmeler yaşanıyor. Fransa Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası'nda mücadele etmeyi hedefleyen 28 yaşındaki golcü, bu amacına ulaşmak için düzenli olarak forma giyebileceği bir Avrupa kulübüne transfer olmayı planlıyor.

fenerbahce-aa-1908820.jpg

O İSMİN YERİNE PLANLANIYOR

Son dönemde Martial'a Suudi Arabistan'dan yapılan tekliflerin tümüne ret yanıtı verildiği belirtiliyor. Bu süreçte, KARAR'ın edindiği bilgiye göre, Fenerbahçe'nin Michy Batshuayi ile yollarını ayırma ihtimali göz önünde bulundurulduğunda, Martial'ın sarı-lacivertli ekibe transfer olmaya sıcak baktığı iddia ediliyor.

nintchdbpict000591410727.webp

PİYASA DEĞERİ 15 MİLYON EURO

Kariyeri boyunca 106 gol ve 64 asistlik bir performansa imza atan başarılı futbolcunun güncel bonservis bedeli 15 milyon euro olarak ifade ediliyor. Martial'ın bu transfer dönemindeki kararının, hem kendi kariyeri hem de potansiyel yeni takımı için önemli bir dönüm noktası olacağı kesin. Özellikle Fenerbahçe'nin forvet hattında yaşanacak bu muhtemel değişiklik, takımın hücum gücüne önemli bir katkı sağlayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN