110 gol 70 asist! Barcelona'nın yıldızı Galatasaray'a gelecek heyecanı... Cimbom'un galibiyetini beğendi ortalık karıştı

110 gol 70 asist! Barcelona'nın yıldızı Galatasaray'a gelecek heyecanı... Cimbom'un galibiyetini beğendi ortalık karıştı

Galatasaray’ın dün akşam kendi sahasında Beşiktaş ile oynadığı derbideki 2-1’lik galibiyet hem taraftarı hem takımı hem de Barcelona’nın yıldız futbolcusunu heyecanlandırdı. Dünyaca ünlü o isim Cimbom’un galibiyetini beğenince ortalık resmen karıştı. 110 gol 70 asist! Barcelona’nın yıldızı Galatasaray’a mı geliyor?

Milli aranın hemen ardından Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray-Beşiktaş derbi heyecanı yaşandı. Dün akşam Galatasaray’ın stadında oynanan maç oldukça heyecanlı geçti. Derbinin kazananı sarı kırmızılı takım olurken, Beşiktaş, 2-1’lik bir mağlubiyetle evine döndü. Maçtan sonra sosyal medyada meydana gelen bir durum taraftarın gözünden kaçmadı. Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cimbom’un paylaşımlarını beğendi ve yorum yaptı. Bu durum ise “Acaba Galatasaray’a mı gelecek?” sorularına yol açtı. İşte detaylar…

SÜPER LİG’DEKİ 8. GALİBİYET

Sezonun ilk maçını Kayserispor ile deplasmanda yapan Galatasaray, 0-0’lık beraberin ardından henüz ligde mağlubiyet görmedi. Beşiktaş ile yapılan derbide de galibiyeti gören Galatasaray, üst üste 8. lig maçında da galibiyetle ayrılmış oldu.

yeni-proje-5-001.jpg

Kendi sahasında Trabzonspor, Samsunspor, Ankaragücü ve Beşiktaş karşısında galip olan sarı kırmızılı takım, deplasmanda ise Gaziantep FK, Başakşehir, İstanbulspor ve Antalyaspor'u geride bırakmayı başardı.

yeni-proje-4-001.jpg

BEŞİKTAŞ MAÇINDAN SONRAKİ DİKKAT ÇEKEN BEĞENİ VE YORUM

Sarı kırmızılı takım, Beşiktaş derbisinden sonra sosyal medya hesabından derbinin sonucunu paylaştı. Bu paylaşımın ardından Barcelona’da forma giyen İlkay Gündoğan’ın hem beğenmesi hem de yorum yapması dikkat çekti. İlkay Gündoğan, paylaşımın altına “aslan, sarı kalp, kırmızı kalp ve alkış” emojilerini koydu. Barcelona yıldızının bu yorumu büyük beğeni aldı.

yeni-proje-3-001.jpg

İlkay Gündoğan’ın bu beğeni ve yorumları ise kulislerde yeni iddialara yol açtı. Yeni transfer döneminde “İlkay Gündoğan’ın Galatasaray’a gelebilir” tahminlerine neden oldu.

yeni-proje-2-001.jpg

BU İLK YORUM DEĞİL

İlkay Gündoğan’ın transferlerde adı sık sık anılırken, kendisi ile yapılan bir röportajda Galatasaray taraftarı olduğunu söylemişti.

yeni-proje-1-004.jpg

Daha önceden 9 Ocak 2023'te Galatasaray'ın deplasmandaki 3-0'lık Fenerbahçe galibiyeti sonrası Fernando Muslera'ya ilişkin yaptığı 'Sen başkasın' paylaşımına ve 21 Şubat 2022'de takımın ligdeki 6 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdığı 3-2'lik Göztepe zaferi sonrasındaki paylaşımına da yorum yapmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN