139 maçta 37 gol 30 asist! Galatasaray'ın yıldızı 340 milyon euro'luk kulübe transfer oluyor

139 maçta 37 gol 30 asist! Galatasaray'ın yıldızı 340 milyon euro'luk kulübe transfer oluyor

Sergilediği performansla zaman zaman Galatasaray taraftarlarının tepkisini toplamasına rağmen her sezon çift haneli rakamları yakalayan yıldız oyuncunun takım değeri 340 milyon euro olan Serie A deviyle görüşmelere başladığı belirtildi.

Bu sezon Sarı Kırmızılı formayla 43 maçta 14 gol 7 asist yapan Kerem Aktürkoğlu için İtalyan devinin zemin yoklamaya başladığı, Serie A kulübünün Haziran ayında resmi olarak Galatasaray'ın kapısını çalacağı belirtildi.

ARTIK AVRUPA'YA GİTME ZAMANIM GELDİ

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına ağırlık veren Galatasaray'da sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Galatasaray'ın başarılı oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, kulüp dergisine verdiği röportajda çok konuşulan ifadeler kullanmıştı. Tecrübeli futbolcu, "Artık Avrupa'ya gitme zamanım geldi" diyerek ayrılığın ilk sinyallerini de taraftarlarına verdi. Kerem Aktürkoğlu'nun bu sözleri yeni sezonda Galatasaray'da olmayacak diye yorumlanırken flaş bir haber de ortaya çıktı.

DE ROSSİ KEREM AKTÜRKOĞLU'NU İSTİYOR

İtalya basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu için Serie A ekibi Roma devreye girdi. Önümüzdeki yaz milli oyuncuyu kadrosuna katmayı planlayan Çizme ekibi, girişimlerine şimdiden başladı. Transferin yeni sezon öncesi yaz transfer döneminde netlik kazanması bekleniyor.

kerem-akturkoglu-burnundan-operasyon-gecirdi-izyc.jpg

Sezon sonunda Kerem Aktürkoğlu için gelecek olan teklifleri değerlendirme kararı alan sarı-kırmızılıların beklentisi ise büyük. Yönetim, milli oyuncu için en az 15 milyon Euro bekliyor. Oynadığı futbolla bazen Sarı Kırmızılı taraftarların tepkisini çeken ve kimi zaman ıslıklanan Kerem Aktürkoğlu'nun Roma'ya son derece sıcak baktığı belirtilirken, Kerem'in Roma'da oynayan Zeki Çelik'le sık sık görüştüğü bildirildi. Transfermarkt'ın verilerine göre Roma'nın kadro değeri 340 milyon euro...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN