15 maçta 1 gol bile atamadı! Fenerbahçe’nin 150 milyon liralık baş belası geri dönüyor

15 maçta 1 gol bile atamadı! Fenerbahçe’nin 150 milyon liralık baş belası geri dönüyor

(FB Haberleri) Fenerbahçe Kulübü muhabirlerinden Ahmet Konanç, 'Mevzu Fenerbahçe' programında gündeme damga vuran açıklamalarda bulundu. Sarı Lacivertli takımın Süper Kupa maçına çıkmayacağını söyleyen Konanç büyük dikkat çekerken, ünlü yorumcunun 'Ya yabancı hakem gelecek ya da Urfa'ya gidilmeyecek' sözleri adeta bomba etkisi yarattı. İşte Ahmet Konanç'ın değerlendirmeleri...

Fenerbahçe-Galatasaray derbisine yabancı hakem verilmezse Fenerbahçe final için Urfa'ya gitmeyecek. Yabancı hakem için Galatasaray, Fenerbahçe onay vermişken TFF'nin kılını kıpırdatmaması resmen skandal. Fenerbahçe-Galatasaray maçı için Ali Şansalan duyumlarım var sakın ha!

093da5cfa1554139b6ad3a19eeddad24.jpg

TADİC FENERBAHÇE'DEN AYILMAYACAK

Vojvodina kulübü Tadic'e 'sözleşmen bitince doğduğun büyüdüğün takıma gel' teklifi yapıyor ama Tadic 'hayır futbolu bıraktığım zaman bile Fenerbahçe'de kalabilirim' diyor. Böyle formaya sadık kalan yabancı futbolcular da var. 2 Nisan'da eğer çoğunluk sağlanamazsa Ali Koç kendine olan güvenin sarsıldığını algılar ve istifa eder iddiası var ama bu doğru değil 2'sinde çoğunluk sağlanamazsa 9'unda o çoğunluk sağlanır, fakat şöyle bir şey var 9'un da sağlanan çoğunlukta Ali Koç'a o destek verilmezse o zaman başkan Koç istifa edebilir.

69830abaa20d4da9a648ef10f586656b.jpg

ALİ KOÇ SCHALKE'Yİ SATIN ALACAK İDDİASI

Mario Branco'nun 2 aylık sözleşmesi kaldı Ali Koç giderse o da gidecek ama yeni gelecek yönetim eğer Branco'ya teklif yaparsa Branco'nun kalmak istediğini öğrendim. Fenerbahçe Schalke'yi satın alma iddiaları vardı fakat böyle bir şey imkansız, takım alamazsınız Almanya'da en fazla Türk'ün yaşadığı yerlerde yeni bir takım kurabilirsin. Schalke söylentileri asılsız.

FRED VE FERDİ KADIOĞLU İYİ DURUMDA

Fred 1 gün izin yapmış, bacak kas grubunda zayıflama olduğu için o kas grubunu güçlendirmek için salonda çalıştırılmış. Ferdi ise 4-5 gün önce sekerek yürüyormuş, daha dün normal yürüyüşlere başlamış, Trabzonspor maçından sonra koridorda sakatlamışlar Ferdi'yi. Ferdi yakın çevresine 'ben maçı normal bitirdim herhangi bir sıkıntım yoktu ne olduysa koridorda oldu' demiş.

gj7mpiuwwaaenwc.jpg

AL HİLAL DZEKO VE İCARDİ'Yİ İSTİYOR

Fenerbahçe ligde çekilmeyecek. Yönetim ligden çekilme yetkisi alacak ama Süper Kupa'ya çıkmama, U19 takımıyla maçlara çıkma, Süper Lig ihalesini gözden geçirme kararları alacak. Kulüpte transfer çalışmaları devam ediyor. Al Hilal Edin Dzeko veya Mauro İcardi'y istiyor. Al Hilal iki golcü için de 25-30 milyon euro'luk teklif yapmaya hazır. Galatasaray İcardi'yi satmak istiyor.

gj7mpiuwuaaramw.jpg

Joao Pedro Gremio'dan geri dönecek, Fenerbahçe Pedro'yu elinden çıkarmak için çalışmalara başladı. İtalyan forvet Brezilya ekibinde geçen sezon 15 maçta 0 çekmişti. Galatasaray’a transfer çalımı olarak nitelendirilen Pedro’nun bonservisine yaklaşık 150 milyon lira ödenmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN