150 gol 112 asist! Talisca'yı unutturacak transfer geliyor... Süper Lig'in yeni Quaresma'sı geliyor

150 gol 112 asist! Talisca'yı unutturacak transfer geliyor... Süper Lig'in yeni Quaresma'sı geliyor

Beşiktaş tarafından yapılan transferler futbol camiasında yoğun ilgi görüyor. Transfer sezonunda kadrosuna kattığı başarılı isimlerin yanına bir yenisini daha eklemeye çalışıyor. O isim ile birlikte Süper Lig'i darmaduman edecek siyah beyazlılar, Talisca transferini unutturacak bombayı patlattı. İşte tüm detaylar...

Transfer sezonunda başarılı bir süreç geçiren Beşiktaş, sezon bitmeden yeni transferlerini duyurmaya devam ediyor. Sezon başından itibaren yoğun bir ilgiyle transfer listesine yeni isimler eklemeye devam eden Beşiktaş bombayı patlattı. Son olarak Anderson Talisca transferinde anlaşamayan siyah beyazlılar yerine dünya yıldızını hedefledi.

BU TRANSFER DEPREM ETKİSİ OLUŞTURACAK

Kara Kartal tarafından duyurulan transferlere bir yenisi daha ekleniyor. Transfer döneminin son günlerinde beklenen hamleyi atan siyah beyazlı ekip, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Sezon boyunca kadrosuna kattığı Milot Rashica, Bakhtiyor Zaynutdinov, Jean Onana, Arthur Masuaku, Daniel Amartey, Alex Oxlade-Chamberlain, ve Ante Rebic gibi birbirinden başarılı isimler ile şampiyonluğu hedefliyor.

Anderson Talisca ve Sergio Ramos transferlerine dair açıklamalarda bulunan Beşiktaş, maddi olumsuzluklar nedeniyle transferin gerçekleşemediğini vurgulamıştı. Bu durum karşısında öfkelenen taraftarın gönlünü almaya çalışan yönetim hedefini değiştirdi. Taraftarın da gönlü olmasıyla birlikte Steven Berghuis için transfer çalışmaları başladı.

anp-435337433-scaled.webp

TARAFTARIN HEYECANLI BEKLEYİŞİ

Hollandalı futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başlayan Beşiktaş'tan henüz net bir açıklama gelmedi. Belirsizliğini koruyan transfere dair taraftarlardan paylaşımlar gelmeye başladı. Beşiktaş taraftarı sosyal medya üzerinden Berghuis için çağrıda bulunuyor.

Henüz gelip gelmeyeceği belli olmayan futbolcunun eski kulübü Ajax ile yolları ayıracağı düşünülüyor. Maliyeti yüksek olan oyuncunun ayrılacağı düşünülürken, 31 yaşındaki yıldız futbolcu yeni bir kulüp arayışında yer alıyor.

43025226-bsr-agency-e1583833818211-1024x631.jpg

150 GOL, 112 ASİST

Sosyal medyada viral olan transfere hakkında Beşiktaş yönetimine seslenen taraftar, transfer çalışmalarının hızlanması gerektiğine dair vurgular yapıyor. Birçok dünya devi olan kulüplerde forma terleten yıldız futbolcunun güncel değeri 12 milyon Euro olarak görülüyor.

Kariyerinde Ajax'da yer alan yıldız futbolcu, kariyerinin en parlak dönemlerini ise Amsterdam ekibinde göstermeyi başarmıştı. Birçok başarıya imza atan Berghuis, 150 kere topu filelerle buluşturmayı başarırken, 112 kez de topun filelerle buluşmasında yardımcı oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN