167 gol 78 asist! Erden Timur Messi'nin veliahtını getiriyor... Galatasaray taraftarları meşaleleri yaktı

167 gol 78 asist! Erden Timur Messi'nin veliahtını getiriyor... Galatasaray taraftarları meşaleleri yaktı

Beklenen gün geldi! 167 gol 78 asist yaparak etkileyici performansıyla devlerin ilgisini çeken yıldız geliyor! Sarı kırmızılılar meşaleleri yaktı! Erden Timur, Messi'nin veliahtını getiriyor...

Adı Galatasaray ile birlikte anılan Roma'nın yıldızı Paulo Dybala ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

Galatasaray ile adı geçen bir futbolcu olarak dikkat çekiyor. Yıldız oyuncunun İtalya dışındaki kulüpler için geçerli olan "13 milyon euroya serbest kalır" maddesi, 1 Ocak 2024 itibarıyla aktif hale geldi.

SADECE İTALYAN KULÜPLERİNİ REDDEDEBİLECEK

Paulo Dybala'nın sözleşmesindeki dikkat çeken madde

Roma yönetimi, Dybala'nın sözleşmesinde yer alan bu maddenin yürürlüğe girmesiyle birlikte, sadece İtalyan kulüplerinden gelecek tekliflere veto yetkisine sahip. Bu durum, Galatasaray gibi İtalya dışındaki kulüplerin oyuncuyu kadrolarına katma şansını artırıyor.

Orta saha oyuncusu Tayguy Ndombele'nin performansından memnun olmayan Galatasaray, orta sahasına yapacağı takviye için 30 yaşındaki Paulo Dybala'yı değerlendirebilir.

DEVLER PEŞİNDE

Dybala : « 3 points très importants - J'essaie de faire de mon mieux pour l'équipe ».

Dybala'nın performansıyla dikkat çektiği bu dönemde, Chelsea, Manchester United, Newcastle United, Tottenham ve Atletico Madrid gibi dev kulüpler de Arjantinli oyuncunun peşine düşmüş durumda. Arjantinli yıldız, Roma ile 53 maça çıkarken, 22 gol atıp, 14 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi. Mevcut sözleşmesi ise 2025 yılında sona erecek.

Arjantin milli takımının futbolcusu Lionel Messi’nin takımı bırakmasının ardından Dybala'nın onun mevkiinde oynaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN