2023 yılının en golcü futbolcusu: Ronaldo

2023 yılının en golcü futbolcusu: Ronaldo

Cristiano Ronaldo'lu Al Nassr Suudi Pro Ligi'nin 18. hafta maçında deplasmanda konuk olduğu yıldız golcü Benzema'yı kadrosunda bulunduran Al Ittihad'ı 5-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı. Çıktığı maçta 2 gol atan Ronaldo, böylece 2023 yılının en golcü ismi oldu.

Suudi Pro Ligi ekiplerinden Al Nassr'da top koşturan 38 yaşındaki dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, 2023 yılının en golcü futbolcusu oldu.

Toplamda 53 gole ulaşan Ronaldo, 52 gol atan Harry Kane ve Kylian Mbappe'yi geride bırakarak ilk sıraya yerleşti. Erling Haaland ise 50 gol atarak 3. sıraya yerleşti.

RONALDO ATMAYA DEVAM EDİYOR

Al Ittihad ve Al Nassr, Suudi Pro Ligi'nin ikinci devrenin ilk maçında karşı karşıya geldi.

Deplanmanda Al Nassr 5-2 galip ayrılırken golleri 19 ve 68'de Cristiano Ronaldo, 38'de Talisca, 76 ve 82'de Sadio Mane attı. Ev sahibi takımda ise Hamdallah, 14 ve 52. dakikalarda topu ağlara gönderdi.

Bu sezon 14. galibiyetine ulaşan Al Nassr puanını 43 yaptı ve lider Al Hilal ile arasındaki puan farkını 7'ye düşürürken Al Ittihad ise üst üste 3. yenilgisini yaşadı ve 28 puanda kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN