39 gol 59 asist! Erden Timur sağ beke gol makinası alıyor: Sacha Boey'in yerine o geliyor

39 gol 59 asist! Erden Timur sağ beke gol makinası alıyor: Sacha Boey'in yerine o geliyor

Galatasaray devre arasının ikinci bombasını patlattı. Süper Lig'in en pahalı transferini yaptığı Sacha Boey'in yerine gol makinesini getiriyor. Erden Timur sağ bek için o ismi işaret etti. Kariyerinde 39 gol 59 asist yer alıyor. İşte o sağ bek...

BURAK ÖZTOPRAK

Devre arası transfer sezonunda Erden Timur, Sacha Boey'den boşalan sağ bek için o ismi işaret etti. Gol makinesi tecrübeli oyuncuyu sarı kırmızılı renklere katmayı hedefliyor. İşte ligin en pahalı transferi yerine gelecek oyuncu...

TEMASLAR BAŞLADI

Galatasaray, defans hattını güçlendirmek için Marsilya'nın başarılı sağ beki Jonatan Clauss'u gündemine aldı. Bayern Münih'e Sacha Boey'i transfer ettikten sonra sağ bek mevkii için arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı kulüp, 31 yaşındaki Fransız futbolcu için resmi temaslara başladı.

fbl-fra-l1-lens-troyes-scaled.jpg

SATIN ALMA OPSİYONU

Jonatan Clauss, kariyeri boyunca gösterdiği performansla dikkat çeken bir isim. Şu ana kadar attığı 39 gol ve yaptığı 59 asistle etkileyici bir istatistik tablosuna sahip olan Clauss, Marsilya forması altında gösterdiği performansla değerini kanıtladı. 15 milyon Euro piyasa değeri olan bu tecrübeli oyuncu, Galatasaray'ın aradığı profil olarak öne çıkıyor.

Erden Timur'un, Jonatan Clauss'u sezon sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiralamak üzere resmi görüşmelere başlaması, takımın defans hattındaki eksikliği kısa sürede giderme planının bir parçası. Clauss'un deneyimi ve yetenekleri, Galatasaray'ın savunma hattına önemli bir katkı sağlayabilir.

Galatasaray taraftarları, takımın sağ bek pozisyonu için Clauss gibi deneyimli bir oyuncuyu kadrosuna katma ihtimaline heyecanla yaklaşıyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse, Clauss'un Galatasaray'ın Süper Lig ve Avrupa kupalarındaki performansına önemli katkılarda bulunması bekleniyor.

fx-kn3ywiaarihg.jpg

HÜCUMA DA GÜÇ KATACAK

Sarı-kırmızılı ekibin bu transfer hamlesi, takımın gelecek sezona güçlü bir kadro ile girmesi adına kritik bir adım olarak değerlendiriliyor. Jonatan Clauss'un Galatasaray'a transferi, hem takımın savunma hattını güçlendirecek hem de takımın hücum opsiyonlarını çeşitlendirecek bir hamle olabilir. Bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise yakın zamanda netlik kazanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN