Yeni sezonda zirve yarışında olmayı hedefleyen Beşiktaş, 46 yıl sonra transferde bir ilke imza atmayı hedefliyor.
Yeni sezonda şampiyonluk yarışında olmayı hedefleyen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kadrosuna kaliteli isimleri katmayı hedefleyen Siyah-Beyazlı ekip, 15 milyon euroluk orta saha oyuncusuna kancayı taktı..
Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjær'in raporu doğrultusunda takviye çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, 46 yıl sonra transferde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.
Beşiktaş'a 25 milyon euroluk gol makinesi! 118 gol 32 asist: Kartal bombayı patlatıyor
Akşam'ın haberine göre; Beşiktaş, geçen sezon Suudi Arabistan'da Fatih Terim'in çalıştırdığı Al Shabab forması giyen Glen Kamara'yı gündemine aldı. Kartal, Fransız ekibi Rennes'le 2028 yılına kadar mukavelesi bulunan oyuncu için çalışmalara başladı.
Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon Arap ekibinin forması altında 14 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı.
29 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 15,86 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Finlandiyalı orta saha oyuncusu, Beşiktaş'a transfer olması halinde 1979 yılından bu yana Beşiktaş'a transfer olan ilk ve tek Finlandiyalı oyuncu olacak.
Kartal, 1979 yılında Atik Ismail ile yollarını ayırdıktan sonra kadrosuna herhangi bir Finlandiyalı oyuncu takviyesi yapmamıştı.