5 gidiyor 3 geliyor! Fenerbahçe'de deprem... Ali Koç 5 ismin biletini kesti

5 gidiyor 3 geliyor! Fenerbahçe'de deprem... Ali Koç 5 ismin biletini kesti

Fenerbahçe'de futbolcu depremi yaşandı. Ali Koç daha fazla dayanamadı 5 ismin biletini kesti. Devre arasına kısa bir süre kala 5 oyuncu gidiyor, 3 oyuncu geliyor. Sarı lacivertli ekip ara transfer sezonu hazırlıklarına başladı. İşte gelenler ve gidenler...

Süper Lig'de devre arasına sayılı günler kala Fenerbahçe'de yeni bir kriz patlak verdi. Devre arası transfer sezonunda yabancı kontenjanı dolu olan sarı lacivertliler 5 isimle yollarını ayıracak. Ali Koç biletini kesti.

DEVRE ARASI DEPREMİ

Devre arası transfer sezonu için çalışmalar başladı. Fenerbahçe'den ilk planlamalar geldi. Yabancı kontenjanı ağzına kadar dolu olan sarı lacivertliler takviye için bazı oyuncularla bağını koparmayı hedefliyor. Süper Lig'in ikinci yarısına lider olarak devam etmeyi arzulayarak transferleri duyurdu.

0x0-altay-maci-sonrasi-ismail-kartal-sozleri-mesut-ozili-kenarda-tutmasi-1642659444757.webp

5 GİDİYOR, 3 GELİYOR...

Fenerbahçe, devre arasında yapacağı hamlelerle taraftarını heyecanlandırdı. Stoperini güçlendirmeyi hedefleyen Kanarya, Çağlar Söyüncü, orta sahaya ise Rade Krunic'i getirmek istiyor. Takımın teknik adamı İsmail kartal ise sol kanat için Avrupa'dan bir futbolcu araştırılmasını öne sürdü. Gelecek isimlerin yanı sıra kadrodan bazı futbolcular çıkartılacak.

Sabah tarafından paylaşılanlara göre, 14 yabancı kontenjanı dolan Fenerbahçe, Ryan Kent, Mguel Crespo, Miha Zajc ve Lincoln ile yolları ayıracak.

fkcf-rtx0awrhhp-4ffv-cover.webp

FENERBAHÇE'NİN İSTEMEDİĞİ AYRILIK

Son zamanlarda Sarı Lacivertli formayı çok fazla üzerinde göremediğimiz Michy Batshuayi'nin de takımdan ayrılmak istediği paylaşıldı. Forma şansı bulamadığı için mutsuz olan yıldız futbolcu bonservis bedeline göre karar vereceğini duyurdu. Fenerbahçe, yıldız oyuncuyu kaybetmek istemiyor.

Kanarya'da beklentileri karşılamayan Ryan Kent için Hull City ile bazı Championship takımlarının kiralık olarak ilgilendikleri öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN