51 milyon euroluk süper yıldız adım adım Galatasaray'a! Aslan bombayı patlatıyor...

51 milyon euroluk süper yıldız adım adım Galatasaray'a! Aslan bombayı patlatıyor...

Devler Ligi'ne play-off aşamasından başlayacak olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmak için takviye operasyonuna başladı. Aslan, 51 milyon euroluk süper yıldızın transferi için çalışmalara başladı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci zaferine ulaşarak Süper Lig'deki 24. şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray, yaz transfer dönemi için şimdiden çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı ekip, 51 milyon euroluk süper yıldızın transferi için kolları sıvadı.

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi play-off turunda mücadele edecek olan Galatasaray, Devler Ligi'nde gruplara kalmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılı ekip, Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmak için önceliğini savunma hattına verdi. Aslan, 51 milyon euroluk süper yıldız için düğmeye bastı.

Fanatik'in haberine göre; İngiliz devi Manchester United formasını terleten 31 yaşındaki Fransız savunma oyuncusu Raphael Varane, sözleşmesinin sona ermesiyle beraber İngiliz deviyle yollarını ayırma kararı aldı.Raphaël Varane - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Fransız süper yıldızın menajerler aracılığıyla sarı-kırmızılı ekibe önerildiği belirtilirken Galatasaray'ın Fransız savunma oyuncusuna sıcak baktığı öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin yaz transfer dönemindeki ilk transferinin Raphael Varane olması bekleniyor. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 31 yaşındaki savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 51 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN