76 gol 99 asist! Erden Timur bunu da yaptı: Sağlık kontrolünden geçirdiği Pogba'ya kapıyı gösterdi

76 gol 99 asist! Erden Timur bunu da yaptı: Sağlık kontrolünden geçirdiği Pogba'ya kapıyı gösterdi

Süper Lig'de transfer heyecanı sürüyor. Transfer sezonuna son günler kala Galatasaray durmak bilmiyor. Son haftalarda yeni hamlesiyle spor camiasının gündemine düşen Galatasaray, orta saha için o futbolcuyu düşünüyor. Pogba'yı kadrosuna dahil etmek isteyen sarı kırmızılılarda heyecanlı bekleyiş sürüyor. İşte tüm detaylar...

Süper Lig'in son şampiyonu olan Galatasaray'da transfer heyecanı devam ediyor. Oldukça başarılı bir sezon geçiren sarı kırmızılılar yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Transfer sezonunun önümüzdeki günlerde kapanacak olmasından ötürü son dokunuşları yapıyor.

ORTA SAHA HAMLESİ GELDİ

Yeni sezonda da şampiyonluğu hedefleyen cimbomlular Avrupa'da da üstün bir başarıya imza attı. Şampiyonlar Ligi gruplarına kadar giden Galatasaray, uzun zamandır eksikliğini hissettiği orta saha transferi için yeni hamleler yapıyor. Yıldız futbolcu ile temaslarını devam ettiren Galatasaray, Juventus'lu yıldız futbolcu Paul Pogba ile görüşüyor.

Galatasaray yetkilileri tarafından transfer sezonu kapanmadan önce sürpriz bir hamle ile yeni gelişmeler aktarıldı. Paylaşılan iddialara göre Juventus ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan dünya yıldızının Galatasaray transferi için sağlık kontrollerinden geçtiği söyleniyor.

paul-pogba-juventus-midfielder-3302303.jpg

TRANSFERDE BEKLENMEYEN OLAY

Futbol camiasında sık sık adından söz ettiren 30 yaşındaki Fransız futbolcu Paul Pogba ile Galatasaray ekibinin yakından ilgilendiği iddia ediliyor. Kariyeri boyunca sürekli olarak sakatlıklar geçiren yıldız oyuncu, ciddi sakatlıkları sonucunda birçok maç kaçırsa da forma giydiği maçlarda üstün başarılara imza attı.

Galatasaray transferi öncesinde sağlık kontrollerinden geçen Pogba, taraftarı endişelendirdi. Sağlık kontrolleri sırasında Pogba'nın olumsuz bulgulara sahip olması nedeniyle Galatasaray yönetimi tarafından transfer iptal edildi.

paul-pogba-juventus-football-3274757.jpg

POGBA'NIN KARİYERİ

Kariyeri boyunca birçok kez sakatlık geçiren ve bu vesileyle birçok maç kaçıran yıldız oyuncu, yaşadıklarına rağmen harika bir kariyere imza attı. Günümüzde kadar birçok karşılaşmada yer alan Paul Pogba, 76 kez topu filelerle buluştururken, 99 kez de topun filelerle buluşmasında yardımcı oldu. Galatasaray ile anlaşma yolundayken geçirdiği sakatlıklar nedeniyle transfer iptal edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN