78 milyon euroluk dünya yıldızı Türkiye'ye geliyor! Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor onun için yarışıyor!

78 milyon euroluk dünya yıldızı Türkiye'ye geliyor! Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor onun için yarışıyor!

Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilen Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor takviye çalışmalarına başladı. Süper Lig'in devleri 78 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı..

Süper Lig'de sezon sonunun yaklaşmasıyla birlikte transfer hareketliliği de başladı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, 78 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Bu sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor ve Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer almak için şimdiden transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle garanti isimlere yönelmeyi planlayan ezeli rakipler 78 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı.

Fotomaç'ın İtalyan basınından derlediği habere göre; İtalyan devi İnter formasını terleten 35 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusu Juan Cuadrado, İnter'den ayrılma kararı aldı. MLS ve Suudi Arabistan ekiplerinin transfer listesine giren Kolombiyalı yıldız için Süper Lig'in devleri de sıraya girdi.

Juan Cuadrado - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Beşiktaş ve Trabzonspor'un Kolombiyalı yıldızı transfer listesine aldığı öne sürülürken ayrıca Fenerbahçe'nin de yıldız orta saha oyuncusu için hamle yapabileceği iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 1.5 milyon euro olan 35 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon İnter forması altında 9 karşılaşmada görev alırken 2 gole imza attı. 35 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 78 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN