78 milyon euroluk süper yıldız imzaya geliyor! Beşiktaş yılın transfer bombasını patlattı...

78 milyon euroluk süper yıldız imzaya geliyor! Beşiktaş yılın transfer bombasını patlattı...

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, yılın transfer bombasını patlattı. Kartal, 78 milyon euroluk süper yıldızı resmen açıklamak için geri sayıma geçti.

Transfer çalışmalarını Portekizli teknik adam Fernando Santos'un raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, bombayı patlattı. Kartal, 78 milyon euroluk dünya yıldızıyla sözleşme imzalamak için geri sayıma geçti.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer transfer döneminde Norveçli savunma oyuncusu Svensson'u kadrosuna katarak hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, ikinci transferini açıklamaya hazırlanıyor. Kartal, 78 milyon euroluk bombayı patlattı.

Onana, Rosier ve Eric Bailly ile vedalaşarak yabancı oyuncu sayısını düşüren Beşiktaş, ikinci transferini resmen açıklamaya hazırlanıyor.

Gazeteci Övünç Özdem'in haberine göre; Siyah-beyazlı ekibin kadrosuna katmayı hedeflediği Sırp orta saha oyuncusu Nemanja Matic’in menajeri Beşiktaşlı yöneticilerle görüşme yapmak için İstanbul'a geldi. Kartal'ın, yıldız futbolcunun menajeriyle son detayları görüştüğü belirtildi.

Tarafların anlaşmaya varması halinde siyah-beyazlı ekibin Sırp yıldız ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon euro olan 35 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon 19 maçta görev alarak takımına 3 asistlik katkı sundu.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İtalyan devi Roma'dan ayrılarak Fransız ekibine transfer olan Matic için bugüne dek toplamda 78 milyon euroluk bonservis bedeli ödendi.

He must not leave”, Stéphan wants to keep Matic in Rennes - Dzair Sport

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN