86 gol 44 asist! Beşiktaş son günde bombayı patlattı... Sağ kanadı otoban gibi kullanıyor

86 gol 44 asist! Beşiktaş son günde bombayı patlattı... Sağ kanadı otoban gibi kullanıyor

Süper Lig'de tüm heyecanıyla devam eden transfer sezonunun bitimine son günler kaldı. Transfer sezonu bitmeden önce son hamlelerini yapan takımlar yeni transferlerini duyurdu. Beşiktaş tarafından gelen son hamle ise spor camiasının dikkatini çekti. Yıldız oyuncunun sağlık kontrollerinden geçeceği söyleniyor. İşte tüm detaylar...

Süper Lig'de transfer sezonu boyunca birçok başarıya imza atan Beşiktaş, yeni transferi ile gündeme geldi. Transfer sezonunun bitimine son günler kala duyurulan sağ kanat oyuncusu taraftarın dikkatini çekmeyi başardı.

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİ

Sezon boyunca birçok yıldız ismi kadrosuna katmayı başaran Siyah Beyazlılar; Milot Rashica, Bakhtiyor Zaynutdinov, Jean Onana, Arthur Masuaku, Alex Oxlade - Chamberlain, Ante Rebic ve Eric Bailly isimleriyle anlaşmayı sağladı. Sezon bitimine son günler kala Kara Kartal gözünü Arsenal'in Fildişi Sahili oyuncusuna gözünü dikti.

Sağ kanat oyuncusu olan yeni transfer futbol camiasının gündeminde yer alıyor. Beşiktaş'ın teklifini kabul eden yıldız oyuncu sağlık kontrollerinden geçeceği söylenerek, yeni sezonda Beşiktaş kadrosunda yer alması bekleniyor.

01gawfvs4zz468j2a18d.webp

TRANSFER SEZONUNDA SON HAMLE

Beşiktaş'ın, transfer sezonu bitmeden kadrosuna katmayı hedeflediği sağ kanat oyuncusuna dair sıcak gelişmeler yaşanıyor. Arsenal'in Fildişi Sahili oyuncusu olan Nicolas Pepe ile yaşanan sıcak transferin sonlanması bekleniyor.

L'Equipe tarafından paylaşılan bir haberde transfer detayları paylaşıldı. Nicolas Pepe daha öncesinde Beşiktaş'tan gelen teklifi reddetmesine rağmen, bir sonraki teklifte ikna olarak siyah beyazlılar ile anlaşmayı sağladı.

skysports-nicolas-pepe-arsenal-4763020.jpg

YENİ TRANSFERİN KARİYERİ

Paylaşılan habere göre, henüz 28 yaşında olan genç ve yetenekli oyuncu Beşiktaş ile anlaşmayı sağladı. İstanbul'a gelmeden önce Paris'te sağlık kontrolünden geçeceği iddialar arasında yer alıyor. Transfere dair Arsenal Teknik adamı Mikel Arteta'nın kadroda düşünmediği belirtiliyor.

Nicolas Pepe geçtiğimiz sezonu Fransa'nın Nica takımında kiralık olarak geçirmişti. Pepe kariyeri boyunca 86 kez topu filelerle buluştururken, 44 kez de topun filelerle buluşmasında yardımcı oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN