A Milli Takım'ın rakibi Portekiz oldu

A Milli Takım'ın rakibi Portekiz oldu

Kötü başladığı Dünya Kupası yolunda Şenol Güneş'in yerine Alman teknik adam Stefan Kuntz ile mücadeleye devam eden A Milli Takım'ın Play-Off Turu'nda karşılaşacağı rakip Portekiz oldu. 24 Mart 2022 Perşembe günü deplasmanda oynanacak maçta A Milli Takım rakibini eleyebilirse İtalya-Kuzey Makedonya galibiyle 29 Mart’ta iç sahada karşı karşıya gelecek.

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu kuraları İsviçre'nin Zürih kentinde çekildi. Çekilen kura sonrası C yolunda mücadele edecek olan A Milli Takım'ın rakibi Portekiz oldu.

FİNAL MAÇLARI 29 MART SALI OYNANACAK

Milli Takım'ın Portekiz'i yenerek turu geçmesinde durumunda, Kuzey Makendonya - İtalya eşleşmesinin kazananı ile karşılaşacak. Play-offlarda yarı final maçları 24 Mart 2022 Perşembe günü, final maçları ise 29 Mart 2022 Salı günü oynanacak.

Play-off'ta karşılaşmalar tek maç üzerinden oynanacak. Finale kalacak 6 takımdan 3'ü, Avrupa'dan Katar'a gidecek son ülkeler olacak.

turkiye-portekiz.jpg

Katar’ın ev sahipliğini yapacağı 2022 FIFA Dünya Kupası finalleri, 21 Kasım 2022 ile 18 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenecek. Finallerin kura çekimi Nisan 2022’de yapılacak.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu eşleşmeleri şu şekilde:

A Yolu

İskoçya - Ukrayna

Galler - Avusturya

B Yolu

Rusya - Polonya

İsveç - Çek Cumhuriyeti

C Yolu

İtalya - Kuzey Makedonya

Portekiz - Türkiye

STEFAN KUNTZ: EN ZORU C YOLU BİZDE ORADAYIZ

FIFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Turu'nda C Yolu'na düşen ve yarı finalde Portekiz, finalde ise İtalya - Kuzey Makedonya maçının galibiyle karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Stefan Kuntz kurayı değerlendirdi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, en zor kurayı çektiklerini ancak göreve başladığından beri gördüklerinin kendisine büyük umut verdiğini söyledi.

Kuntz, "Biz de oradayız. Ancak takım olarak, ekip olarak, ben göreve başladığımdan beri gördüklerim bana büyük bir umut veriyor. Buraya kadar geldik, bundan sonra da neler yapabileceğimizi göreceğiz hep beraber" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN