Abdülkadir Ömür, Galatasaray ile anlaştı

Abdülkadir Ömür, Galatasaray ile anlaştı

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı şok etkisi yarattı. Bordo-Mavili ekipte kadro dışı kalan milli futbolcunun, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'a transfer olduğu iddia edildi.

Trendyol Süper Lig'de zirve yarışından kopan Trabzonspor'da, Anastasios Bakasetas'ın ardından bir veda daha gerçekleşiyor. Galatasaray maçı öncesi Abdülkadir Ömür'ü kadro dışı bırakan Bordo-Mavililer, yıldız futbolcu ile yolları ayırma kararı aldı.

Son günlerde adı bir çok kulüp ile anılan Abdulkadir Ömür’ün Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City’ye transfer olacağı iddiası gündeme gelmişti. Ancak yeni iddiaya göre milli futbolcu Süper Lig'de kalacak. Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; Abdulkadir Ömür’ün Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduğu öne sürülürken resmi açıklamaların beklendiği iddia edildi.

Kariyeri boyunca yalnızca altyapısından yetiştiği Trabzonspor'da forma giyen Abdülkadir Ömür, bordo-mavili formayla 211 resmi maça çıktı. 8 milyon euro piyasa değerine sahip olan Abdulkadir Ömür bu karşılaşmalarda 25 gol ve 36 asistle oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN