Abdullah Avcı dev derbi öncesinde Fenerbahçe'yi hedef aldı! 'İstatistiğe bakın...'

Abdullah Avcı dev derbi öncesinde Fenerbahçe'yi hedef aldı! 'İstatistiğe bakın...'

Yarın akşam oynanacak olan Trabzonspor- Fenerbahçe derbisi öncesinde açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

Trendyol Süper Lig'de yarın akşam evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor'da tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı, dev maç öncesinde dikkat çekici açıklamalara imza attı. Tecrübeli teknik adamın açıklamaları özellikle sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğu, Süper Lig'de ise üçüncülüğü hedefleyen Trabzonspor, yarın akşam evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren dev maç öncesiyle basın mensuplarıyla bir araya gelen Abdullah Avcı, çarpıcı açıklamalara imza attı.

Dün akşam Trabzon'daki basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen Avcı, Fenerbahçe karşılaşmasında galibiyete duyduğu inancı vurguladı. Sarı-lacivertli ekibi iyi bir şekilde analiz ettiklerini açıklayan Avcı, "Fenerbahçe'nin saniye saniye ne yapacaklarına çok iyi çalıştık, bunu sahada uyguladığımızı çok net göreceksiniz" dedi.

Resim

"FENERBAHÇE İSTATİSTİĞİNE BAKABİLİRSİNİZ"

Avcı ayrıca, "Abdullah Avcı’nın, Fenerbahçe istatistiğine bakabilirsiniz. Hayırlısı olsun, güzel bir maç olsun." açıklamasına imza attı. Avcı'nın bu sözleri sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN